2020. augusztus 5., szerda
Leiras

Játssz 1 órát, és Állati jó kekszek mozijegyet adunk!

Július 30-án megérkezik a Sugár Moziba az Állati jó kekszek című animációs film, ezt pedig természetesen a Sugár Játszóházban is meg kell ünnepelnünk, ugye?!🤩 Játssz nálunk július 30. és augusztus 5. között legalább 1 órát, és mi megajándékozunk egy Sugár Moziban felhasználható Állati jó kekszek mozijeggyel*, amit 2020. augusztus 6. és 12. között használhatsz fel hétköznapokon!

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Fontos tájékoztató az újranyitásról!💙

A Kormány a 282/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet 1. § alapján a veszélyhelyzetet megszüntette. A veszélyhelyzet megszűnésére való tekintettel a Sugár Játszóházat 2020. július 2. napján újranyitjuk.

Amit a biztonságos játékért, valamint látogatóink érdekében teszünk:

A Sugár Játszóház területén látogatóink részére védőfelszerelés (maszk, kesztyű) viselése nem kötelező! A Sugár Játszóház munkatársai azonban továbbra is maszkban várják kedves vendégeinket!

A Sugár Játszóházat egyszerre 50 gyermek plusz szülői kísérője látogathatja. Kérjük a kedves szülőket, hogy lehetőség szerint egyszerre csak egy kísérő tartózkodjon a gyermekkel.

A belépés megkezdése előtt kollégánk minden vendégünk (gyermek és szülő egyaránt) testhőmérsékletét egy lézeres hőmérővel ellenőrzi. Csak azon kedves vendégeink léphetnek be a Játszóház területére, akiknek a hőmérséklete az elfogadott tartományba esik.

A Játszóház mosdóiban van lehetőség kézmosásra, illetve erre a célra kihelyezett eszközökön keresztül kézfertőtlenítésre a Játszóház területének több pontján is. 

A büfében a kiszolgálás ismét üzemel. Látogatóink részére a büfében vásárolt, kézzel ehető termékek fogyasztásához a Játszóház előterében elérhetővé tettünk díjmentesen felhasználható műanyag kesztyűket.

Készpénzes és kártyás fizetésre is lehetőség van.

A mosdókban, előterekben és a Játszóház teljes területén a takarítást, fertőtlenítést virucid tisztítószerekkel végezzük nyitás előtt, napközben és zárás után is.

Kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző munkatársaink állnak munkába.

Kifejezetten kérünk minden vendégünket, hogy influenzaszerű tünetek gyanúja/érzése/tapasztalása esetén mellőzze a Sugár Játszóház látogatását és maradjon otthon.

NAPIJEGYEK ÉS BÉRLETEK BEVÁLTÁSA

Minden kedves vendégünk bérletét és napijegyét 2020. július 2. napjától 3 hónappal meghosszabbítjuk*, az érvényességük így 2020. október 2.

*Kizárólag azon bérleteket és jegyeket áll módunkban meghosszabbítani, melyek érvényessége 2020. március 1. és 2020. június 30. időszak közé esik. Az ezen időszakot követő időszakban lejáró kuponok egyéni elbírálásban részesülnek, ezzel kapcsolatban személyesen a pénztárainknál van lehetőség egyeztetni.

Várunk mindenkit szeretettel!
Sugár Játszóház

Gyűjtsd a pecséteket! 😉

Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!

Játssz keddenként FÉL ÁRON a Játszóházban! 😱

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarjatszohaz.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Próbáld ki gyermekvasutunkat! 🚂

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 1 perc 45 másodperc, mely idő alatt összesen négy kört tesz meg és 30 percenként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:40-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Szülinapozz a Sugár Játszóházban! 🎂

Születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A születésnapi csomagjaink tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!