2018. augusztus 18., szombat
Leiras

Ünnepi nyitvatartás!

Kedves Látogatóink! 

A Sugár Játszóházban augusztus 20-án, hétfőn is a megszokott nyitvatartási időben, 10:00-tól 19:00-ig várunk mindenkit szeretettel!

Játssz 1 órát, és nyerj óriás plüssmackót!🐻

Játssz nálunk augusztus 16. és szeptember 5. között, tölts el nálunk legalább 1 órát, és ha szerencséd van, megnyerheted az óriás plüssmackók egyikét! 🐻 🐻
Nincs más dolgod, mint a fizetéskor kapott nyereményszelvényt adataiddal kitöltve (név, telefonszám, e-mail cím) a kihelyezett gyűjtőládába dobni, és már részt is veszel a sorsolásban! 

Matiné minden nap a Sugár Moziban!

Ezentúl minden nap matiné vetítésekkel várunk a Sugár Moziban! Nézz mese- és gyerekfilmeket a hét minden napján mindössze 790 Ft-ért!

Sugár Játszóház Bábszínház kicsiknek és nagyoknak! 🎭

A Sugár Játszóházban június 9-től különböző időpontokban Bábszínházi előadásokkal* várjuk a piciket! 🎭 Minden alkalommal más és más mesét láthatnak a gyerkőcök a bábszínházak előadásában! Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is! 😍

Előadások:
Augusztus 4. 16:00 - Piroska és a farkas
Augusztus 18. 16:00 - Zenés bábolda

*A bábelőadások ingyenesek, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetnek részt azokon, a szabad helyek függvényében! A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Gyűjtsd a pecséteket! 😉

Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!

Játssz keddenként FÉL ÁRON a Játszóházban! 😱

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarjatszohaz.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Próbáld ki gyermekvasutunkat! 🚂

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 3:00 perc, mely idő alatt összesen hét kört tesz meg és negyed óránként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:45-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Szülinapozz a Sugár Játszóházban! 🎂

Születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A születésnapi csomagjaink tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!