2018. december 14., péntek
Leiras

Öltözz Grincsnek, és játssz FÉL ÁRON!

Ma végre megérkezett a Sugár Moziba A Grincs című animációs film, ezt pedig a Sugár Játszóházban is nagyon vártuk, úgyhogy meg is ünnepeljük! December 6. és 12. között minden kisgyermek, aki a zsémbes zöld szőrmóknak öltözik, és úgy látogat el hozzánk, fél áron játszhat nálunk*! Igen, jól olvastad! 50% kedvezményt adunk a mindenkori játékidő árából!

*A kedvezmény kizárólag akkor érvényes, ha a gyermek jelmezben érkezik a játszóházba. A keddi kedvezményes árra nem vonatkozik!

Foglald le szülinapod, és legyél a vendégünk!🎂

Óriási szülinapi bulit akarsz, de még nem találtad meg a megfelelő helyet? Nekünk van egy szuper ötletünk: a Sugár Játszóház!🎉 És ami még jobb, hogy most még inkább megéri nálunk szülinapozni, ugyanis akcióval is készültünk! Foglald le szülinapodat személyesen, a Sugár Játszóház recepcióján december 6. és 19. között, és most a szülinapost teljes mértékben vendégül látjuk! 

Születésnapi csomagjainkról bővebben ITT olvashatsz!

A kedvezmény kizárólag személyes foglalás, és előleg kifizetése esetén érvényes!

Pókember rajzverseny a Sugár Játszóházban!🖍

Itt az ideje, hogy ismét próbára tedd rajztudásodat!🖍
December 13-tól már a Sugár Moziban is megnézheted a Pókember - Irány a Pókverzum című animációs filmet, ezt pedig a Sugár Játszóházban is megünnepeljük! Ezúttal "Pókember" témában hirdetünk rajzversenyt december 19-ig, melyben lerajzolhatod nekünk kedvenc szereplődet! Mindenki, aki rajzot küld nekünk, automatikusan részt vesz a sorsolásban, melyben 3 darab szuper Pókember legókészletet sorsolunk ki!😉

A rajzokat 10 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarjatszohaz.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

A zsűri által kiválasztott pályaműveket Pókember legókészletekkel jutalmazzuk!
Nyereménysorsolás: 2018. december 20.

Kettő napijegy áráért most hármat adunk! 🎁🎄

Ajándékozz Sugár Játszóház napijegyet karácsonyra! Látogass el hozzánk november 15. és december 24. között, hiszen most 2 napijegy vásárlása esetén a harmadikat ajándékba adjuk! 

A napijegyeket 2019. január 1. és május 31. között lehet beváltani a Sugár Játszóház recepcióján.

Gyűjtsd a pecséteket! 😉

Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!

Játssz keddenként FÉL ÁRON a Játszóházban! 😱

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarjatszohaz.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Próbáld ki gyermekvasutunkat! 🚂

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 3:00 perc, mely idő alatt összesen hét kört tesz meg és negyed óránként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:45-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Szülinapozz a Sugár Játszóházban! 🎂

Születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A születésnapi csomagjaink tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!