2022. január 24., hétfő
játékok

Ugrálóvár

Kicsiktől a nagyokig, mindenkinek a kedvencei közé tartozik a Sugár Játszóház felfújható, 18 négyzetméteres ugrálóvára. Itt nem kell félnie senkinek, hogy megüti magát, a gyermekek kedvükre tombolhatnak, amelyet a levegővel töltött oldalfalak és a rugalmas alsó rész is biztosít.

Labirintus – csúszdával és trambulinnal

Három év feletti gyerekeknek ajánljuk a Labirintust, amely közel 140 négyzetméteres területével, kétszintes mászóka részével, 15 négyzetméteres trambulinjával játszóházunk legnépszerűbb játékai közé tartozik. A szivárvány hídon való átkelés, a bokszzsákokon, mosóhengereken történő átjutás, vagy a labdás medencébe történő landolás a csúszdán keresztül, minden gyermek bátorságát és ügyességét próbára teszi.

Kisvasút

Elindult kisvasutunk is, mely a Sugár Játszóház dzsungelében kalauzolja körbe a gyerekeket. Ráadásul csemetéd ingyenesen vehet részt ezen a varázslatos utazáson.

A vonat menetideje 1 perc 45 másodperc, mely idő alatt összesen négy kört tesz meg és 30 percenként indul. Az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:40-kor indul.

Labdamedencék

Strapabíró labdamedencéink ideálisak a sok mozgást igénylő gyerekek számára, akik elmerülhetnek a színes labdák forgatagában.

Pocok Játszótér kicsiknek – mászókákkal, hintával és labdamedencével

Öt éves korig ajánljuk a Sugár Játszóház Soft Play (Pocok Játszótér) részét, ahol a kicsik szüleikkel együtt tölthetik el az időt. A teljes szivacs-borítású felület mászókákkal, puha labdákkal teli medencével és csúszdákkal és különféle készség- és mozgásfejlesztő játékokkal várja a legkisebbeket, hogy amíg a nagytestvér a labirintus mászókában játszik, ők se unatkozzanak.

Kalózhajó

Gyerkőcöd igazi kalóznak érezheti magát, ha felmegy kalóz hajónk fedélzetére! Csúszdák, kis házikó, pálmafák, de még lehet papgájok is várják!

Kreszpálya

Fantasztikus jármű parkunknak kialakított hatalmas kreszpályánkon próbára teheted tudásodat, és megtanulhatod, hogyan közlekedj biztonságosan az utakon.

Focipálya

Több mint 40 négyzetméteres focipályánkon nemcsak a gyermekek, hanem az anyukák és az apukák is kipróbálhatják, milyen ügyesen tudnak bánni a labdával.

Híd

Ha gyermeked imád mozogni, a dzsungel labirintusunkban található függőhídunkat neki találták ki. Ideális kiegészítő bármilyen játékos mozgásformához!

Kreatív szoba

Rajzolni, színezni mindenki szeret, és bizony az ugrálás, szaladgálás, vagy a labirintus útvesztőinek legyőzése után jól esik egy kis kikapcsolódás. Kreatív szobánkban minden eszközt biztosítunk annak érdekében, hogy aktívan pihenjék ki a gyermekek a játszóházban szerzett fáradalmakat. A legapróbbaktól az iskolásokig, minden korosztály kiélheti kreativitását.

Születésnapi szoba

Játszóházunkban külön szoba áll a születésnapos gyermekek rendelkezésére, ahol kipihenhetik magukat a nagy játék után, illetve ahol senki sem zavarja őket miközben születésnapi tortájukat falatozzák, vagy az ajándékba kapott játékokat próbálják ki.

Csúszdák

Kalózhajónkon több izgalmas csúszda is megtalálható. Neked melyik a kedvenced?:)

Lányszoba, konyha

Hagyd, hogy a mai menüt gyermeked készítse el számodra jól felszerelt konyhánkban!